NKPI

Təbiət kimyasının möcüzələri və sağlamlıq

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Mürəbbə


Alma, armud, gilənar və gavalıdan ən dadlı yeməklər. MÜRƏBBƏ Mürəbbə bütöv və ya doğranmış giləmeyvələr və meyvələrin...

 3979  | 2015-12-28

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Moruq mürəbbəsi


Moruq Mürəbbəsi. (I üsul) Hazırlıq: Moruq – 500 qr, şəkər – 1 kq, su – 800 ml, limon  turşusu...

 3450  | 2016-01-05

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Alma mürəbbəsi


Hazırlıq: Alma - 2 kq, şəkər - 3 kq, su – 2 litr, limon turşusu – çay qaşığının yarısı qədər. Hazırlanma üsulu: Almanın...

 3470  | 2015-12-29

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Alma və qoz mürəbbəsi


Hazırlıq: Alma - 1 kq, təmizlənmiş qoz ləpəsi 100 qr., şəkər - 1 kq, su - 400 ml, limon turşusu - çay qaşığının üçdə biri, vanilin-bıçağın ucunda az miqdarda. ...

 3472  | 2015-12-29

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Armud mürəbbəsi


(I üsul) Hazırlıq: Armud - 1 kq, şəkər - 1,2 kq, su - 500 ml, limon turşusu - çay qaşığının yarısı qədər. ...

 3409  | 2015-12-29

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Çiyələk mürəbbəsi


Bağ çiyələyi mürəbbəsi. (I üsul) Hazırlıq: Bağ çiyələyi – 1 kq, şəkər – 2 kq, limon turşusu – 1 çay...

 3498  | 2016-01-05

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Gavalı mürəbbəsi


Dənəsiz gavalı mürəbbəsi. (I üsul) Hazırlıq: Dənəsiz gavalı – 1 kq, şəkər 1.3 kq, su – 600 ml. ...

 3485  | 2015-12-29

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Gilənar mürəbbəsi


  Dənəsiz gilənar mürəbbəsi (I üsul) Hazırlıq: Gilənar – 1 kq, şəkər -...

 4208  | 2015-12-30

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Heyva mürəbbəsi


Heyva mürəbbəsi (I üsul) Hazırlıq: Heyva – 1 kq, şəkər – 1 kq, su – 1 l, limon turşusu –...

 3437  | 2016-01-05

ƏN DADLI RESEPTLƏR - Qarağat mürəbbəsi


Qara qarağat mürəbbəsi (I üsul). Hazırlıq: Qara qarağat – 2 kq, şəkər-2,4 kq, su – 600 ml. Hazırlanma...

 3693  | 2016-01-02